Mon, 23 Oct 2017 05:07:24
Blue Grey Red

Echipa

Televiziunea este forma supremă a jurnalismului. E artă. E scriitură, sunet şi imagine. E completă şi perfectă….

 

AURINA PETREA-(aurash) producător general V24
„Popasuri în lumea muzicii culte”...  la radio. A fost primul pas, pe drumul jurnalismului. Au urmat apoi marile provocări! S-au scurs 15 ani, timp în care, am învăţat ce înseamnă să fii reporter adevărat. Am fost în vâltoarea evenimentelor, am trăit experienţe inedite, bucurii dar şi drame, alături de oameni pe care viaţa i-a încercat şi am realizat că televiziunea este locul în care mă regăsesc cu adevărat.  Mereu luptătoare, ambiţioasă, exigentă şi perfecţionistă... Se spune despre mine că mă hrănesc cu... adrenalină! Uneori e suficient pentru a simţi că trăieşti cu adevărat!

SIMONA POP- (simi) editor V24, realizator radio-tv
Televiziunea, o fărâmă din viaţa mea. Locul unde mă simt cel mai aproape de oameni şi  de unde pot să le zâmbesc, zi de zi ! SIMONEAŢA !!!

VLAD IORGA-(vlădutz) operator-editor imagine V24
PROFESIONIST sau purtător de "utilaj de filmat"!?
După opt ani petrecuţi pe teren, vine o vreme când tragi linie şi te întrebi ce ai făcut sau ce trebuie să mai faci.  Îmi amintesc prima filmare importantă din cariera mea..celebrul caz Corogeanu, care m-a marcat profund, până la… tatuaj. I-am scrijelit chipul  pe braţ. Apoi, butoaiele preşedintelui PRM, Bichineţ, care împărţea vin, în centrul oraşului din maşina instituţiei. Nici azi, după ani buni, nu m-a uitat şi mereu mă tachinează. Toate aceste filmări le-am realizat în stil “turistul japonez”, cu o cameră mică, pe care o numeam săpuniera  sony sau “barby cam”! Aşa a început cariera mea în televiziune.. În timp, am ajuns să lucrez cu echipamente performante şi să realizez că pe lângă aparatură, intuiţia, creativitata dar şi echilibrul psihic, pot face diferenţa între operatori şi produsul lor… adică imaginile!

ADINA HUIBAN-(adinutza) prezentator, realizator V24
În fiecare zi deprind stăpânirea de sine. Pare uşor, dar să porţi emoţia cu tine în mod firesc şi să rămâi degajat când ai un invitat dificil, să salvezi aparenţele când eşti în direct chiar dacă ar fi sa cadă decorul din jur, nu e la îndemana oricui. Lucrezi şi lupţi continuu cu propriul  fel de a fi, acela în care timpul investit nu e niciodată pierdut.

DANIELA GELES-reporter-realizator-prezentator V24
Slujba nu este doar o slujbă. Ceea ce faci te defineşte. Pe mine, munca în televiziune mă defineste de câţiva ani buni. I-am cunoscut pe oameni, şi de o parte şi de cealalta a ecranului. Iar unii au reuşit să mă cunoască la rândul lor.

RADU BOBICĂ-COSTEL-horticultor..actor..reporter special V24
Am pornit pe drumul televiziunii acum patru ani, când am trecut de la statutul de invitat la cel de moderator. Vin dintr-un domeniu care nu are legătură cu presa. Sunt un inginer horticol, care a cochetat mai bine de 15 ani cu teatrul şi a văzut doar partea bună a lumii. În televiziune însă, am găsit modalitatea de a transmite oamenilor în timp real bucuriile, durerile, şi împlinirile vieţii. Am filtrat emoţii şi am trăit momente şi clipe ce vor deveni  istorie. În televiziune am învăţat să fiu alături de oameni dar să rămân în acelaşi timp, integru şi vertical.

CRISTIAN ASI MINI –(pupuc) redactor sport, operator V24
Tânăr şi ...neliniştit!! Sunt un libertin convins, arogant chiar, dar plin de umor şi…şarmant!   Păcat că FC Vaslui nu are şi echipă feminină!!! Am început timid, ca operator, dar am fructificat prima şansă ce mi-a fost acordată. Pe lângă imagini, mă mai învârt pe la butoane şi mă ocup de ştirile sportive. Chiar îmi place ce fac!

LUCIAN IORDACHE-(jordăchelu “extraordinaru”) operator- editor montaj-agent marketing V24
Scrisul nu e chiar punctul meu forte…  Le gândesc, dar e mai greu când trebuie să le aştern pe hârtie. Dacă aş fi mânuit cu uşurinţă condeiul, aş fi fost, probabil, un reporter şi chiar unul de succes! Am început cu butoanele..la radio. După 13 ani, ilustrez în imagini, evenimentele. Am ales  să fac asta, pentru că, din totdeauna, mi-am dorit să fiu un mesager al evenimentelor care se succed cu repeziciune. Permanent plin de umor,
sunt responsabil cu glumele şi buna dispoziţie, în redacţie!  Cam atât m-o dus capul…şi aşa e muuuult ! J

SIMION STRAT (simi) –operator V24
Lumea privitã prin obiectiv are o altã culoare, simţire şi trãire. Am învãţat în cei aproape cinci ani de televiziune sã surprind emoţiile, realitatea şi farmecul oamenilor simpli  altfel decât sunt în viaţa de zi cu zi. Am furat câte ceva folositor de la fiecare om de televiziune cunoscut  şi am valorificat în propriul meu stil.

CĂTĂLIN HRINCU (hrinculetz)- operator V24- Am intrat în televiziune fără prea multe aşteptări. Am descoperit însă cu timpul, lucruri ce au început să facă parte din viaţa mea. Am învăţat de-a lungul celor trei ani pe care i-am petrecut în spatele camerei de luat vederi, că o imagine poate face chiar cât o mie de cuvinte !

ŞTEFAN VELICU (fănel) regizor de emisie V24
Sunt omul de la butoane şi nu cred că greşesc dacă spun că, deseori simt că ţin o lume în mâna mea. O lume în imagini, culori şi nuanţe amestecate, poate dura uneori. Lumea pe care V24 o deschide către oameni, prin intermediul meu. Fascinant şi greu, deopotrivă. Asta e viaţa în regia de emisie, în timpul emisiunilor în direct. Sunt acolo pentru ca tot sistemul tehnic să decurgă perfect. Responsabilitate mare, pe care deseori am trăit-o cu sufletul la gură şi cu stress. Dar atât de frumos, încât deocamdată este singura viaţă pe care mi-o imaginez.

CĂTĂLIN SÂMPETRU-(cătă) realizator radio V24FM
Am început activitatea în radio pe 1 iunie 1997. De atunci şi până în prezent am realizat aproape toate genurile de emisiuni, însă marea mea dragoste rămân emisiunile matinale. Îmi place să mă  trezesc dimineaţa cât mai devreme. Din anul 2004 am început să cochetez şi cu televiziunea. Am realizat tot matinalul, apoi diverse alte genuri de emisiuni. Acum, ne putem întâlni în fiecare dimineaţă, pe calea undelor  la "SIMO'neaţa" pe 107,2 Mhz dar şi în direct la postul de televiziune V24.

GABI OPRIŢA-realizator radio V24FM
După 16 ani de radio, ascultătorii ştiu că eşti acolo chiar dacă nu vorbeşti.  16 ani în care am încercat să nu rotesc doar diferite genuri de muzica, unul după altul, ci să dau ascultătorilor ceea ce trebuie. Oamenii au nevoie să asculte sunete armonioase, caută să asculte piese care să se muleze pe starea lor de moment. Cred că am dat ascultătorilor ce a fost mai bun, ceea ce le-a plăcut mai mult. Radio înseamnă dialog prin muzică, deci păstrăm legătura!